top of page
  • Writer's pictureMaj-Britt

Viikot visuaalisessa pyörteessä

Päivitetty: 9. huhtik.



Koko maaliskuun ja alkaneen huhtikuun olemme syventyneet Emillin mobiilikäyttöliittymän kehittämiseen, sen kulmien ja nurkkien hiontaan. 


Tavoitteenamme on ollut selkeyttää koko sovellusta käyttäjien näkökulmasta, parantaa toiminnallisuuksien ymmärrettävyyttä sekä tehdä kokemuksesta mahdollisimman sujuva. Tässä prosessissa yhteistyö Perspektivesin tiimin kanssa on keskiössä – työskentely on nopeaa, hauskaa ja ennen kaikkea vaivatonta. Meillä on yhteinen into ja päämäärä saada uudet ideat nopeasti näkyville ja käyttäjien ulottuville!


Tekoälyn ja algoritmien maailmassa – jossa keskustelu hyvien ja pahojen algoritmien ympärillä käy kiivaana – me haluamme luoda turvallisen ja miellyttävän ympäristön, jossa ihmiset voivat luottaa, tuottaa ja jakaa sisältöä ilman mainoksia tai ei-toivottua sisältöä. 


Haluamme myös tarjota selkeän ja eettisen vaihtoehdon digitaaliselle viestinnälle, kaukana häiritsevistä ja koukuttavista videoista. Tässä yhteisössä jokainen viesti ja vuorovaikutus on aidosti ihmislähtöistä: jokaisen viestin takana on oikea ihminen, ei algoritmi tai botti.


HS | Hyvinvointi | Minä väitän | 8.4.2024, Tiina Laaninen



Ihmiskeskeinen lähestymistapa on Emillin ytimessä, koska uskomme, että digitaalisen maailman tulisi palvella ihmisiä, ei toisin päin.


Jatkamme innokkaasti työtä tämän vision eteen, kehittäen alustaa, joka tuo ihmisiä yhteen, edistää aitoa vuorovaikutusta ja tukee yhteisöllisyyttä. Ja juuri nyt odotamme, että lähipäivinä uunista putkahtaa ulos uusi kuluttajapäivitys !



Aurinkoista huhtikuun alkua 🌟 kaikille 🌱

84 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page