top of page

Yhteiskehittäjät

Emilliä on suunniteltu, muotoiltu ja testattu suurella joukolla. Taustalta paljastuu dynaaminen verkosto, jossa on mukana muita kehittäjiä, asiantuntijoita ja ennen kaikkea käyttäjien aktiivinen yhteisö. Piloteissa kokeilijoina ja testaajina on ollut isoja kaupunkeja, pienempiä kuntia, hankkeita, organisaatioita ja jopa vanhempia. Eri käyttäjäryhmiltä saatu suora palaute ohjaa ydintiimiä ratkaisemaan haasteita ja suuntaamaan kehitystyötä. Tämä varmistaa, että Emillin kehitys pysyy käyttäjälähtöisenä ja aidosti tarpeisiin sekä oivalluksiin juurtuneena, osoittaen yhteistyön voiman, kun haluamme tuoda markkinoille käyttäjälähtöisen mobiilisovelluksen, joka tukee ja auttaa tulevaisuuden muotoilussa.

perspektives.jpeg

Perspektives

musta_logo.png
YES_logo+white_digi[1].png
Lukema-logopieni.png
jekku.png
Meidän tarina

Päätimme jatkaa uuden luomista perustamalla yrityksen, jossa oppiminen ja innovointi kulkevat käsi kädessä. Rakennamme Emilliä – alustaa, jossa ideat kohtaavat, edistäen yksilöllistä kasvua ja yhteistyötä tasavertaisesti kaikille.

Visio
Haluamme olla mukana luomassa yhteisöllistä maailmaa, jossa työ ja oppiminen yhdistyvät saumattomasti, ja muuttavat tavan, jolla jaamme tietoa ja rakennamme tulevaisuutta yhdessä.
Teknologia

Emillin teknologia yhdistää käyttäjäystävällisen suunnittelun ja turvallisen datanhallinnan, luoden alustan, joka on sekä intuitiivinen että tehokas. Emillin teknologinen ydin tukee reaaliaikaista tiedonvaihtoa, monimediaista sisällöntuotantoa ja yhteisöllistä oppimista, samalla kun se varmistaa, että käyttäjätiedot säilyvät suojattuina ja yksityisyys turvattuna.

bottom of page