top of page
  • Writer's pictureMaj-Britt

Emill Solutions Oy - Uusi alku
Onpa hauskaa aloittaa virallinen blogiuutisointi kertomalla, että olemme perustaneet Emill Solutions Oy:n. Se on yritys, joka on syntynyt intohimosta tehdä Emillistä entistä monipuolisempi ja käyttäjäystävällisempi alusta kaikille. Itsenäisen yrityksen perustaminen on ollut meille halu osoittaa sitoumus jatkuvaan kehitykseen, innovointiin ja Emill yhteisön tukemiseen.


Valinta liittää "Solutions" osaksi nimeämme heijastaa Emillin kykyä tarjota ratkaisuja laajaan kirjoon erilaisia käyttöympäristöjä. Emill ei ole pelkästään alusta, vaan se on monipuolinen ratkaisu, joka mukautuu ja vastaa eri käyttäjäryhmien uniikkeihin tarpeisiin.  Ratkaisut kuvastavat tätä joustavuutta ja Emillin taitoa tarjota tehokkaita, käyttäjälähtöisiä ratkaisuja, jotka tukevat ja edistävät käyttäjien tavoitteita, ja auttavat heitä hallitsemaan ja ohjaamaan omia projektejaan entistä paremmin.


Olipa siis kyse osaamisen kehittämisestä ja vertaistuesta, yhteisöllisestä työskentelystä, verkostojen kokoamisesta, projektien sujuvoittamisesta, tiedonjaosta tai työn tekemisestä ympäristöissä, joissa mobiilioptimoitu työkalu on paras ratkaisu, niin Emill ja me olemme täällä auttamassa kaikkia teitä käyttäjiä tavoitteiden saavuttamisessa.


Tervetuloa mukaan uuteen lukuun Emillin matkassa!

Emill-tiimi27 katselukertaa

Kommentit


bottom of page