Emill varhaiskasvatus
Liity mukaan yhteisöön!

 
Homesreen_timeline.png

Emill mullistaa varhaiskasvatuksen!

Millaista varhaiskasvatustyö voisikaan olla, jos tieto yksiköiden ja ammattilaisten välillä kulkisi paremmin? Entä jo pedagoginen dokumentointi ei olisikaan jatkuvaa kirjautumisviidakossa rämpimistä, vaan turvallista, helppoa ja vaivatonta. Jopa niin sujuvaa, että sitä tekisi melkeinpä omaksi ilokseen?

Mitä jos käytettäviä sovelluksia olisi monien sijaan vain yksi? Tai miltä kuulostaa jos lapsen varhaiskasvattajat voisivat kommunikoida ja vuorovaikuttaa monimediaisesti perheiden kanssa sujuvasti ja ketterästi, ilman huolta tietoturvasta?

 

Kehittämässämme Emill-sovelluksessa on yhteisö, joka on kuin viidakkoveitsi. Sen avulla raivaat aikaa sille tärkeimmälle: lapselle!

Emill on tietoturvallinen yhteisö!

Meistä jokainen on varmasti joskus tullut lähettäneeksi tekstarin, Whatsapp-viestin tai sähköpostin epähuomiossa väärään osoitteeseen. Joskus erehdys naurattaa, aina se hävettää.

 

Varhaiskasvatuksessa väärä viesti väärässä kanavassa voi olla kriittinen kysymys!

Me olemme tehneet kaikkemme minimoidaksemme inhimillisten virheiden mahdollisuudet.

Emillissä käytyä keskustelua, kuvia tai videoita ei voi vahingossa kopioida eikä jakaa ulkopuolisille.

 

Palvelun data sijaitsee aina EU-alueella.

Signal and Turn
mobile.png

Emillin käyttäminen on sujuvaa, helppoa ja palkitsevaa!

Emill on suunniteltu alusta lähtien mobiilipalveluksi. 

Tämä lisää ja sujuvoittaa myös pedagogisen dokumentoinnin työmenetelmän hyödyntämistä arjessa ja tekee siitä aitoa vuoropuhelua perheiden ja kasvattajien kesken.

Emill itsessään on työväline, suljettu yhteisö varhaiskasvatuksen ammattilaisille. 

 

Huoltajat käyttävät Emilliä omilla mobiililaitteilla ja varhaiskasvattajat työnantajan tarjoamilla välineillä.

 

Varhaiskasvatuksen ammattilaisille Emill on inspiroiva työväline!

Useasta sovelluksesta yhteen. Emillin käyttäminen vähentää varhaiskasvattajien työn kuormittavuutta sekä helpottaa ja nopeuttaa pedagogista dokumentointia

 

Varhaiskasvattajat ja heidän yhteisönsä tuottavat itse sisällön Emilliin. Jokainen päiväkoti ja lapsiryhmä saa juuri sellaista sisältöä ja toimintaa kuin haluaa ja tarvitsee.

 

Sisällön tuottaminen Emilliin on mielekästä, motivoivaa ja palkitsevaa, ja lopputulos on aina kaunis.

 

Sisällön tuottaminen tapahtuu oman työn ohella kuin itsestään.

Image by pure julia
Kids in Daycare

Huoltajille Emill on tie aidon osallisuuden kulttuurin äärelle

Mikä ihmeen Vasu? Mitä päiväkodissa puuhataan ja mitä uutta juuri nyt opitaan? Miten lapseni leikkii muiden kanssa ja osaako ja pärjääkö hän vauhdissa? Miten voisin auttaa kotona niissä asioissa, joita juuri nyt opitaan ja harjoitellaan, kun en oikein tiedä, missä mennään.

 

Varhaiskasvattajien Emilliin luomat, Vasun mukaiset pedagogiset sisällöt tukevat huoltajia kun he auttavat lasta kehittämään oppimisen ja ajattelun taitojaan. 

 

Emill avaa huoltajille käytännön ymmärrystä päiväkodin arjesta ja virallisen kuuloisista asioista.

 
Cactus Plant

Emill on väline tiedottamiseen johdon ja henkilöstön välillä

Emill vapauttaa aikaa pedagogiselle johtamiselle.

Emillistä päiväkodin johtaja näkee pedagogiikkaa konkreettisesti eri tavoin ja pääsee mukaan pedagogiseen toimintaan arjen ja käytännön tasolla. Emill nimittäin näyttää koko pedagogisen toimintakulttuurin.

 

Emillin avulla voidaan poikkeusoloissakin varmistaa, että tieto kulkee ja että koko henkilöstö on jatkuvasti tilanteen tasalla.

Emillissä voidaan luoda kriisiviestinnän käytänteet ja protokollat jokaisen varhaiskasvatusyksikön tarpeiden mukaisesti jo ennen kuin niille on akuutti tarve.

Crafty Woman