top of page
  • Writer's pictureMaj-Britt

Emill uudistuu – avoimet ryhmäkeskustelut

Päivitetty: 14. maalisk.


Olemme superinnoissamme, kun voimme kertoa, että pian Emill saa täysin uudistetun ryhmäkeskustelutoiminnallisuuden! Päivitys tuo mukanaan entistä selkeämmät ja samalla monipuolisemmat mahdollisuudet avoimiin ryhmän sisäisiin keskusteluihin, jotka muotoutuvat yhteisön toiminnan ja toiminnasta nousevien intressien ympärille.


Uudistettu ryhmäkeskustelutoiminto on suunniteltu palvelemaan erilaisia käyttäjäryhmiä, mahdollistaen syvälliset aihekeskustelut, jotka kietoutuvat ryhmän jäsenten yhteisten kiinnostuksen kohteiden ympärille.


Olipa kyseessä sitten opettajien vertaistuki ja neuvot, harrastajaryhmien ohjeet ja toiminnan ohjaus tai yritysten sisäinen työprojektien hallinta.

Uudistuksen myötä Emill vahvistaa asemaansa yhteisöllisenä alustana, joka ei ainoastaan yhdistä ihmisiä yhteisten tavoitteiden äärelle, vaan myös tukee monimuotoista vuorovaikutusta ja tiedon jakamista.


Odotamme innolla, että pääsette kokeilemaan uutta ryhmäkeskustelutoiminnallisuutta ja luomaan entistä tiiviimpiä yhteisöjä Emillin avulla.


Pysykää kuulolla, lisätietoja tulossa pian – Yhdessä rakennamme alustan, joka innostaa ja yhdistää!


P.S. Maaliskuun kysymys https://bit.ly/emill_maaliskuu


Terveisin, Emill-tiimi13 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page