Työn ja oppimisen fuusio

Emme ole vaatimattomia, sillä tavoitteenamme on työssäoppimisen käsitteiden ja käytännön rakenteiden mullistaminen. 


Perinteisesti osaamisen kehittäminen tapahtuu joko työn ohessa tai kokonaan erillään työstä. No problem, omaehtoinen tai ohjattu opiskelu onnistuu loistavasti myös Emillissä. 


Meidän erityinen fokus on kuitenkin oppiminen työn yhteydessä. 


Haluamme antaa työntekijälle ja koko työyhteisölle mahdollisuuden hyödyntää arjen oivalluksia helposti, innostavasti ja ennen kaikkea luontevana osana omia työtehtäviä. Tiedämme, että arjessa  jokaisella on valtava potentiaali oppia ja kehittyä. Ihan jokaisella.


Pitää vain olla sopiva väline, joka on aina mukana ja saatavilla!


Siksi suunnittelimme Emillin alusta asti mobiiliksi. Ja siksi myös Emill-sisällöntuotanto on rajattomasti skaalautuvaa. Ja ennen kaikkea - siksi loimme 5 in 5 -konseptin. 


5 in 5 mahdollistaa ennennäkemättömän, vaivattoman ja nopean tilanteiden, ilmiöiden ja ideoiden tallennuksen helposti hahmoteltavaan muotoon.


Sisällöksi, jota voi editoida ja rikastaa - mobiilissa. Sekä jakaa kollegoille koko organisaatiossa - mobiilista mobiiliin. Ja tarvittaessa jatkojalostaa laajemmiksi oppimiskokonaisuuksiksi. 


Ehkä mietit soveltuuko 5 in 5 juuri teidän tarpeisiin? Ei hätää, 5 in 5 on vain yksi Emillin osaamisen kehittämisen ulottuvuuksista.

 

Ota yhteyttä!

Alopaeus-Christiankasvo-MV.jpg

Ash Marcus

Christian Alopaeus

Product Owner
christian@ilonait.fi
+358 400 412 158