Emill Learning Online -koulutukset

Löydät Emillistä myös Emill Learning-koulutuspalvelut. Taidot ovat oppimisen ytimessä ja sisällöt on muotoiltu oppimispoluiksi. Oppimispolut kokoavat opittavan teemakokonaisuuden ympärille myös joukon valmisteluvaiheen toimenpiteitä, kuten ennakkokartoituksen ja -tehtävät sekä opiskeluun liittyvien taitojen varmistamisen. Emill online-koulutuksiin liittyy aina myös tekninen harjoitus ennen varsinaista koulutusta. Tehtävämme on varmistaa, että sinä pääset heti mukaan oppimaan eikä opiskelu kariudu teknisiin haasteisiin.


Oppimispolku on vuorovaikutuksellinen monimediainen kokonaisuus. Moduulin online-sessiot jälkikäsitellään, koostetaan ja sisältöjä rikastetaan, ja kuratoitu aineisto tuodaan polulle käytettäväksi. Emillin kautta sinulla on suora yhteys kouluttajaan. Kun opiskelu polulla päättyy, on aika peilata uutta osaamista lähtötilanteeseen ja suorittaa osaamisen näyttö. Oppimispolku on myös kouluttajille iteratiivinen kehittämisprosessi – tavoitteena on aina parantaa ja muotoilla pedagogista sisältöä saadun palautteen ja sisäisen arvioinnin avulla.

Emill Learning koulutukset ovat räätälöityjä koulutuksia oman työn tekemisen tapojen monipuolistamiseen. Työpajat tarjoavat uutta osaamista kaikille digitaalisen tuottamisen osa-alueille.

 

Y-tunnus: 2319462-9

Verotunnus: FI 23194629

Technopolis Ruoholahti 2, 2 krs.

Energiakuja 3, 00180 Helsinki / puh. 0207 191 510,

Tietosuojaseloste: https://ilonait.fi/privacy

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Emill Learning